Javascript required
Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Modlitba Pro Martu Akordy - Národní třída v dobÄ› covidu: BabiÅ¡ se lidem znovu vyhnul - Ať mír dál zůstává s touto krajinou zloba, závist, zášť, strach a svár, ty ať pominou, ať už pominou.

Asdim ami modlitba má, ta ať promlouvá k srdcím, f e7 a hmi emi a7 která zloby čas nespálil . Ať mír dál zůstává s touto krajinou zloba, závist, zášť, strach a svár, ty ať pominou, ať už pominou. Modlitba pro martu (kubišová marta, golden kids). D/f# emiadd11 ať dmír emi7dál d/f#zůstágvá s f#mitouto krajieminou. D emi f#mi g f#mi emi d ať mír dál zůstává s touto krajinou.

D a/c# d emi7 zloba, závist, dzášť, strach a emi7/dsvár, ty ať dmaj7 . Modrý salón: Kabaret Normalizácia alebo Modlitba pre Martu
Modrý salón: Kabaret Normalizácia alebo Modlitba pre Martu from www.citylife.sk
Alena kaňová i v současnosti (a dnes obzvlá. Ať dmír emdál f#mzůstávág s touto f#mkrajinou.em d emzloba, závist, dzášť, strach a emsvár, ty ať f#mpominoug, ať už apomia7nou.c . D emi f#mi g f#mi emi d ať mír dál zůstává s touto krajinou. Emi d emi zloba, závist, zášť, . Emi d emi zloba, závist, zášť, strach a svár, f#mi g a a7 c ty ať pominou, ať už pominou. V listopadu 1989 modlitba pro martu mohla opět zaznít z balkonu melantrichu před zaplněným václavským náměstím a ačkoliv marta kubišová na tento . D/f# emiadd11 ať dmír emi7dál d/f#zůstágvá s f#mitouto krajieminou. Zahrejte si píseň modlitba pro martu s akordy od interpreta marta kubišová na kytaru!

Modlitba pro martu (kubišová marta, golden kids).

Alena kaňová i v současnosti (a dnes obzvlá. D/f# emiadd11 ať dmír emi7dál d/f#zůstágvá s f#mitouto krajieminou. Modlitba pro martu (kubišová marta, golden kids). D emi f#mi g f#mi emi d ať mír dál zůstává s touto krajinou. Ať mír dál zůstává s touto krajinou zloba, závist, zášť, strach a svár, ty ať pominou, ať už pominou. Emi d emi zloba, závist, zášť, . Modlitba pro martu akordy a text písně od interpreta marta kubišová. Asdim ami modlitba má, ta ať promlouvá k srdcím, f e7 a hmi emi a7 která zloby čas nespálil . D emi f#mi g f#mi emi d ať mír dál zůstává s touto krajinou. Emi d emi zloba, závist, zášť, strach a svár, f#mi g a a7 c ty ať pominou, ať už pominou. V listopadu 1989 modlitba pro martu mohla opět zaznít z balkonu melantrichu před zaplněným václavským náměstím a ačkoliv marta kubišová na tento . Ať dmír emdál f#mzůstávág s touto f#mkrajinou.em d emzloba, závist, dzášť, strach a emsvár, ty ať f#mpominoug, ať už apomia7nou.c . Zahrejte si píseň modlitba pro martu s akordy od interpreta marta kubišová na kytaru!

Modlitba pro martu akordy a text písně od interpreta marta kubišová. D/f# emiadd11 ať dmír emi7dál d/f#zůstágvá s f#mitouto krajieminou. D emi f#mi g f#mi emi d ať mír dál zůstává s touto krajinou. V listopadu 1989 modlitba pro martu mohla opět zaznít z balkonu melantrichu před zaplněným václavským náměstím a ačkoliv marta kubišová na tento . Ať dmír emdál f#mzůstávág s touto f#mkrajinou.em d emzloba, závist, dzášť, strach a emsvár, ty ať f#mpominoug, ať už apomia7nou.c .

D emi f#mi g f#mi emi d ať mír dál zůstává s touto krajinou. SnÄ›hové vločky - Víra pro dÄ›ti
Sněhové vločky - Víra pro děti from deti.vira.cz
V listopadu 1989 modlitba pro martu mohla opět zaznít z balkonu melantrichu před zaplněným václavským náměstím a ačkoliv marta kubišová na tento . Ať dmír emdál f#mzůstávág s touto f#mkrajinou.em d emzloba, závist, dzášť, strach a emsvár, ty ať f#mpominoug, ať už apomia7nou.c . Alena kaňová i v současnosti (a dnes obzvlá. Emi d emi zloba, závist, zášť, strach a svár, f#mi g a a7 c ty ať pominou, ať už pominou. D a/c# d emi7 zloba, závist, dzášť, strach a emi7/dsvár, ty ať dmaj7 . D emi f#mi g f#mi emi d ať mír dál zůstává s touto krajinou. Emi d emi zloba, závist, zášť, . Ať mír dál zůstává s touto krajinou zloba, závist, zášť, strach a svár, ty ať pominou, ať už pominou.

Emi d emi zloba, závist, zášť, .

V listopadu 1989 modlitba pro martu mohla opět zaznít z balkonu melantrichu před zaplněným václavským náměstím a ačkoliv marta kubišová na tento . Ať dmír emdál f#mzůstávág s touto f#mkrajinou.em d emzloba, závist, dzášť, strach a emsvár, ty ať f#mpominoug, ať už apomia7nou.c . Emi d emi zloba, závist, zášť, . D a/c# d emi7 zloba, závist, dzášť, strach a emi7/dsvár, ty ať dmaj7 . D emi f#mi g f#mi emi d ať mír dál zůstává s touto krajinou. Modlitba pro martu akordy a text písně od interpreta marta kubišová. D/f# emiadd11 ať dmír emi7dál d/f#zůstágvá s f#mitouto krajieminou. Asdim ami modlitba má, ta ať promlouvá k srdcím, f e7 a hmi emi a7 která zloby čas nespálil . Alena kaňová i v současnosti (a dnes obzvlá. D emi f#mi g f#mi emi d ať mír dál zůstává s touto krajinou. Emi d emi zloba, závist, zášť, strach a svár, f#mi g a a7 c ty ať pominou, ať už pominou. Zahrejte si píseň modlitba pro martu s akordy od interpreta marta kubišová na kytaru! Ať mír dál zůstává s touto krajinou zloba, závist, zášť, strach a svár, ty ať pominou, ať už pominou.

Alena kaňová i v současnosti (a dnes obzvlá. Modlitba pro martu (kubišová marta, golden kids). D/f# emiadd11 ať dmír emi7dál d/f#zůstágvá s f#mitouto krajieminou. Ať dmír emdál f#mzůstávág s touto f#mkrajinou.em d emzloba, závist, dzášť, strach a emsvár, ty ať f#mpominoug, ať už apomia7nou.c . D a/c# d emi7 zloba, závist, dzášť, strach a emi7/dsvár, ty ať dmaj7 .

Ať mír dál zůstává s touto krajinou zloba, závist, zášť, strach a svár, ty ať pominou, ať už pominou. SnÄ›hové vločky - Víra pro dÄ›ti
Sněhové vločky - Víra pro děti from deti.vira.cz
Modlitba pro martu akordy a text písně od interpreta marta kubišová. Ať dmír emdál f#mzůstávág s touto f#mkrajinou.em d emzloba, závist, dzášť, strach a emsvár, ty ať f#mpominoug, ať už apomia7nou.c . D/f# emiadd11 ať dmír emi7dál d/f#zůstágvá s f#mitouto krajieminou. Emi d emi zloba, závist, zášť, strach a svár, f#mi g a a7 c ty ať pominou, ať už pominou. Ať mír dál zůstává s touto krajinou zloba, závist, zášť, strach a svár, ty ať pominou, ať už pominou. D emi f#mi g f#mi emi d ať mír dál zůstává s touto krajinou. Modlitba pro martu (kubišová marta, golden kids). Zahrejte si píseň modlitba pro martu s akordy od interpreta marta kubišová na kytaru!

Ať dmír emdál f#mzůstávág s touto f#mkrajinou.em d emzloba, závist, dzášť, strach a emsvár, ty ať f#mpominoug, ať už apomia7nou.c .

Ať mír dál zůstává s touto krajinou zloba, závist, zášť, strach a svár, ty ať pominou, ať už pominou. D emi f#mi g f#mi emi d ať mír dál zůstává s touto krajinou. D emi f#mi g f#mi emi d ať mír dál zůstává s touto krajinou. Emi d emi zloba, závist, zášť, . Emi d emi zloba, závist, zášť, strach a svár, f#mi g a a7 c ty ať pominou, ať už pominou. Modlitba pro martu (kubišová marta, golden kids). D a/c# d emi7 zloba, závist, dzášť, strach a emi7/dsvár, ty ať dmaj7 . Zahrejte si píseň modlitba pro martu s akordy od interpreta marta kubišová na kytaru! Modlitba pro martu akordy a text písně od interpreta marta kubišová. Asdim ami modlitba má, ta ať promlouvá k srdcím, f e7 a hmi emi a7 která zloby čas nespálil . Alena kaňová i v současnosti (a dnes obzvlá. Ať dmír emdál f#mzůstávág s touto f#mkrajinou.em d emzloba, závist, dzášť, strach a emsvár, ty ať f#mpominoug, ať už apomia7nou.c . V listopadu 1989 modlitba pro martu mohla opět zaznít z balkonu melantrichu před zaplněným václavským náměstím a ačkoliv marta kubišová na tento .

Modlitba Pro Martu Akordy - Národní třída v dobÄ› covidu: BabiÅ¡ se lidem znovu vyhnul - Ať mír dál zůstává s touto krajinou zloba, závist, zášť, strach a svár, ty ať pominou, ať už pominou.. Emi d emi zloba, závist, zášť, strach a svár, f#mi g a a7 c ty ať pominou, ať už pominou. D emi f#mi g f#mi emi d ať mír dál zůstává s touto krajinou. Zahrejte si píseň modlitba pro martu s akordy od interpreta marta kubišová na kytaru! Asdim ami modlitba má, ta ať promlouvá k srdcím, f e7 a hmi emi a7 která zloby čas nespálil . Modlitba pro martu (kubišová marta, golden kids).

D/f# emiadd11 ať dmír emi7dál d/f#zůstágvá s f#mitouto krajieminou modlitba pro martu. Modlitba pro martu akordy a text písně od interpreta marta kubišová.